Vissza a listához

Karbantartás, javítás

Klíma, hőszivattyú és hővisszanyerő szellőztető rendszerek karbantartása, fertőtlenítése és javítása Sopron környékén.

A karbantartás miatt többé nem kell aggódnod

Elérkezett a nyár. Egyik-napról a másikra beköszöntött a 30 fok, viszont otthonod vagy irodád klímáját még nem tudod használni, mert már évek óta nem volt tisztítva és bekapcsolás után azonnal érzed, hogy valami nincs rendben.

Ezzel az érzéssel megrendelőink sosem találkoztak. Tudjuk, hogy ez felesleges teher ügyfélként. Neked arra van szükséged, hogy készüléked hibátlanul működjön, amikor csak szeretnéd és ne a dátumokon aggódj. Ezért minden általunk felszerelt klímát, hőszivattyút és hővisszanyerő szellőztető rendszert automatikusan karbantartunk. Mi jelzünk majd neked, amikor esedékessé válik a karbantartás.

Mit csinálunk a karbantartás során?

  • Kimegyünk Sopron környéki otthonodba, irodádba a megbeszélt időpontban
  • Fertőtlenítjük a beltéri egységet
  • Kitisztítjuk a kültéri egységet
  • Ellenőrizzük a Hollander csatlakozókat és elektromos egységeket
  • Kitisztítjuk a légszűrőket
  • Végül ellenőrizzük a rendszer működését


Karbantartási szolgáltatásunk után biztos lehetsz abban, hogy készüléked a következő évben is megfelelően működik és elkerülöd az egészségügyi kockázatokat.

Ha nem mi szereltük fel klímád vagy hőszivattyúd, kérd egyedi ajánlatunkat karbantartására és fertőtlenítésére.

Klíma javítás és leszerelés Sopron környékén

Tudjuk mennyire fontos az üzembiztonság. Megrendelőként biztonságban érzed magad, ha tudod, hogy van kihez fordulnod. Ezért is vállaljuk általunk felszerelt berendezések javítását akár garanciaidőn túl is.

Probléma esetén elég hívnod minket és mi beszerezzük a szükséges alkatrészt, majd intézzük a cseréjét, javítását, hogy készüléked mielőbb újra működőképessé váljon.

Természetesen vállaljuk más cégek által felszerelt Split klímák szakszerű leszerelését és javítását is.  Ehhez kérd egyedi árajánlatunkat!

Kérj egyedi ajánlatot most!


Hibabejelentő Ajánlatkérés