Chili klímaKellemes hőmérséklet otthonodban környezetbarát megoldásokkal

Ezt kínálja neked a Chili Klíma. 2017 óta foglalkozunk klímaberendezések, hőszivattyúk és hővisszanyerő szellőztetések szerelésével. A legfontosabb számunkra, hogy megrendelőink életét megkönnyítsük a beépített készülékekkel.
Kizárólag minőségi, minimum 5 év garanciával rendelkező termékeket ajánlunk neked, amelyeket gyártói előírások szerint, otthonod megjelenéséhez igazítva szerelünk fel és a rendszeres, éves karbantartásokat is automatikusan intézzük.

Azonban ma már nem csak a megjelenésre és a megfelelő működésre kell figyelnünk. Egyre nagyobb szerepet nyer környezetünk védelme. Mi olyan hűtési-fűtési megoldásokat nyújtunk neked, amelyek nem csak kiválóan működnek, de környezetbarátak is.


Mit várhatsz tőlünk a vásárlás / munka során?

Nálunk minden ügyfél egyedi.

Megtaláljuk az igényeidhez igazodó legoptimálisabb megoldást, amely környezetbarát is egyben.

Pontos precíz munkavégzés

A telepítés során sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáink kiemelkedő minőségű segédanyagokkal végzik el a telepítést. Ezzel garantáljuk, hogy hosszú évekig gondtalanul élvezhesd a rendszer kényelmét.

Folyamatos támogatás

Nem engedjük el az ügyfeleink kezét a telepítés befejeztével sem. Állandó szakmai / technikai támogatást nyújtunk kérdés esetén. Például automata karbantartás értesítő rendszert üzemeltetünk annak érdekében, hogy ezt sem kelljen észben tartanod.


Ők már minket választottak


Munkavégzés közben:Hol érsz el minket?


Amennyiben szeretnél személyre szabott tanácsadást, és ajánlatot kapni nincs más dolgod mint kitölteni az 1 percet igénylő ajánlatkérőnket.Online ajánlatkérés


Ha még nem tudod mire is van szükséged gyere el hozzánk, és megmutatjuk a lehetőségeketHa nincs időd eljönni személyesen semmi gond, hívj bármikor és segítünk


Kattints ide:+36 99 999 190

Hibabejelentő Ajánlatkérés