Vissza a listához

5 érv. Miért szükséges a karbantartás?

1.) Lelki nyugalom 2.) Magasabb hatásfok 3.) Költségmegtakarítás 4.) Minimalizált rendszer leállás 5.) Továbbfejlesztett biztonság

  1.  Lelki nyugalom
    A Daikin Szerviz és a Szerviz Partner Hálózatunk intelligens szolgáltatások és megoldások kifejlesztésére törekszik annak érdekében, hogy felülmúlja az Ön elvárásait. Az Ön nyugalmát szolgálja, hogy a légkondicionáló berendezését szakemberek tartják karban. Egészséges levegő Egy megfelelően karbantartott légkondicionáló berendezés biztosítja az optimális levegő minőséget amellett, hogy hűvösen vagy melegen tartja otthonát. A berendezés légszűrőinek és hőcserélőinek rendszeres tisztítása révén biztos lehet abban, hogy Ön és a családja egészséges, tiszta levegőt lélegeznek be. 

  2. Magasabb hatásfok
    A rendszeres karbantartásnak, ellenőrzéseknek, a szakszerű alkatrészcserének és más kisebb beavatkozásoknak köszönhetően az Ön légkondicionáló berendezése sokkal hatékonyabban működhet. Cserébe Ön élvezheti az energia megtakarítás előnyeit, mivel a készüléke csúcsteljesítményt fog nyújtani. 

  3. Költségmegtakarítás
    Hosszú távon a karbantartás mindig olcsóbb, mint az eseti szervizelés. A megelőző karbantartás lehetővé teszi Ön és a Daikin számára, hogy előre tervezzenek, és ezzel elkerüljék a sürgős és ez esetben költségesebb beavatkozásokat. A világos, átlátható és előre tervezhető költségek a készülék teljes életciklusa alatt. 

  4. Minimalizált rendszer leállás 
    Az ütemezett karbantartás átlátható, könnyen tervezhető, és lehetővé teszi a látogatás legmegfelelőbb időpontjának megtalálását annak érdekében, hogy elkerüljük az Önnek okozott kényelmetlenségeket. Kevésbé valószínű, hogy egy rendszeresen karbantartott légkondicionáló berendezés elromlik a főszezonban. A berendezés rendszeres ellenőrzése és karbantartása biztosítja, hogy Önnek ne kelljen aggódnia amiatt, hogy az éppen akkor áll le, amikor a legnagyobb szükség lenne rá. 

  5. Továbbfejlesztett biztonság
    Ha egy készülék hosszabb ideig nem megfelelő, esetleg hibás állapotban működik, akkor veszélyes munkafeltételeket, illetve baleseteket okozhat. A rendszeres karbantartás biztosítja a légkondicionáló berendezés biztonságos üzemelését és megfelel a helyi előírásoknak és követelményeknek.


További cikkeink közül itt böngészhetsz


Hibabejelentő Ajánlatkérés