Vissza a listához

Klímát a gyerekszobába? Segítünk dönteni!

Cukiság faktor az egekben… Az embereket két csoportra oszthatjuk, az egyik akik semmiképp nem szeretnének klímát a hálószobába, a másik akiket nem zavar a készülék. Néhány gondolat a “hálószobás” klíma mellett: – beteg lesz valaki tőle.

A hideg levegőre senki sem allergiás, inkább az úgynevezett huzathatás ami zavarhatja a felhasználót. Ez még talán a régi klímák tulajdonságából ered, ahol az egyes ventilátor fokozaton is éreztük a levegő áramlását, ezzel manapság már nem kell számolni. Napjaink klímái már sok sok levegőt képes huzathatás nélkül lehűteni az alacsony fordulatú, de hatékony légáramú ventilátor motornak köszönhetően.
– nem tudnak aludni a zajtól.
Legtöbb készüléken elérhető az éjszakai funkció, ami egyrészt lecsendesíti a kültéri egységet (teljesítményt korlátozza) másrészt a beltéri egységet is szinte hangtalan üzembe kapcsolja.
– ránk fújja a baktériumokat.
A karbantartás elengedhetetlen. Minimum évi egy teljes körű karbantartással és egy kis odafigyeléssel kizárható, hogy megbetegedjünk a klímától.

Kifejezetten gyerekszobába készített klíma is elérhető manapság, fiúknak kék, és lányoknak rózsaszín kivitelben.

A 12 fokozatú ventilátor biztosítja a pontos légáram beállíthatóságot.

Az alvás üzemmód funkciót már fentebb olvashattátok.

Wi-Fi vezérléssel mindig kontroll alatt tarthatjuk a beállításainkat elevenebb gyerekekre gondolva ????

A cold catalyst szűrő egy hatékony vírus és baktériumölő technológia amely alkalmas az allergiától és légúti betegségektől szenvedő betegeknek, illetve gyermekes családok otthonába is javasolt

A jelenlét érzékelőnek köszönhetően a készülék a eltereli a levegőt az emberek felől horizontálisan és vertikálisan is.

Kelj fel Jancsi távirányító meg az én kedvencem… ????


A készüléktermészetesen elérhető a Chili Klíma kínálatában, bármilyen ehhez kapcsolódó kérdés esetén állunk rendelkezésetekre.



Hibabejelentő Ajánlatkérés