Klímát a gyerekszobába? Segítünk dönteni!

Cukiság faktor az egekben… Az embereket két csoportra oszthatjuk, az egyik akik semmiképp nem szeretnének klímát a hálószobába, a másik akiket nem zavar a készülék. Néhány gondolat a “hálószobás” klíma mellett: – beteg lesz valaki tőle.

A hideg levegőre senki sem allergiás, inkább az úgynevezett huzathatás ami zavarhatja a felhasználót. Ez még talán a régi klímák tulajdonságából ered, ahol az egyes ventilátor fokozaton is éreztük a levegő áramlását, ezzel manapság már nem kell számolni. Napjaink klímái már sok sok levegőt képes huzathatás nélkül lehűteni az alacsony fordulatú, de hatékony légáramú ventilátor motornak köszönhetően.– nem tudnak aludni a zajtól.Legtöbb készüléken elérhető az éjszakai funkció, ami egyrészt lecsendesíti a kültéri egységet (teljesítményt korlátozza) másrészt a beltéri egységet is szinte hangtalan üzembe kapcsolja.– ránk fújja a baktériumokat.A karbantartás elengedhetetlen. Minimum évi egy teljes körű karbantartással és egy kis odafigyeléssel kizárható, hogy megbetegedjünk a klímától.Kifejezetten gyerekszobába készített klíma is elérhető manapság, fiúknak kék, és lányoknak rózsaszín kivitelben.

A 12 fokozatú ventilátor biztosítja a pontos légáram beállíthatóságot.Az alvás üzemmód funkciót már fentebb olvashattátok.Wi-Fi vezérléssel mindig kontroll alatt tarthatjuk a beállításainkat elevenebb gyerekekre gondolva ????A cold catalyst szűrő egy hatékony vírus és baktériumölő technológia amely alkalmas az allergiától és légúti betegségektől szenvedő betegeknek, illetve gyermekes családok otthonába is javasoltA jelenlét érzékelőnek köszönhetően a készülék a eltereli a levegőt az emberek felől horizontálisan és vertikálisan is.Kelj fel Jancsi távirányító meg az én kedvencem… ????

A készüléktermészetesen elérhető a Chili Klíma kínálatában, bármilyen ehhez kapcsolódó kérdés esetén állunk rendelkezésetekre.

Teljes verzió