Vissza a listához

Megérkezett a legmodernebb fűtés és vezérlés, a Te hangoddal

Daikin legújabb innovációja, az R32-es hűtőközeggel szerelt Monoblokk hőszivattyúja. "A Power Pack". Kis helyigényű, irtózatos erejű fűtési-hűtési-meleg víz ellátási feladatokra fejlesztve.


Miben újult meg a hőszivattyú?


Újratervezett ház
Fekete vízszintes első rács rejti el az egyetlen ventilátort, csökkentve ezzel az egység által keltett hang érzékelését.  
A világosszürke burkolat a beépítési helyet tükrözi, hogy az egység beolvadjon bármilyen környezetbe.


Egy ventilátor nagy kapacitású egységekhez
A Daikin mérnökei a dupla ventilátort lecserélték egy nagyobb ventilátorra, és optimalizálták annak alakját az üzemi zaj csökkentése és a légkeringés javítása érdekében.


R-32 hűtőközeggel működő monoblokk
A Daikin úttörő szerepet vállal az R-32-vel felszerelt hőszivattyúk bevezetésében. Alacsonyabb globális felmelegedési potenciállal (GWP) az R-32 teljesítménye egyenértékű a szokásos hűtőközegekkel, de magasabb energiahatékonyságot és alacsonyabb CO2-kibocsátást ér el. Könnyen hasznosítható és újrafelhasználható, az R-32 tökéletes megoldás az új európai CO2-kibocsátási célok elérésére. 


Ideális kis helyiségekhez
A monoblokk ideális megoldás olyan helyek számára, amelyek térbeli korlátokkal rendelkeznek. Nincs szükség további beltéri egységre, és a monoblokk közvetlenül az ablak alá fér el, hogy megtakarítsa a kültéri helyet.


Daikin otthoni fűtés vezérlés és hangvezérlés

Irányítsd a fűtésrendszeredet otthonról vagy távolról okos telefonon keresztül
Hangparancsokkal vezérelheted a fűtési rendszert
Integrálható Google Assistant és az Amazon Alexa szolgáltatásokkal
Automatikus ütemezés napi vagy ünnepnapi használatra
Energiafogyasztás követése
Egyszerre több Daikin egység vezérlése


Hangvezérlés
Irányítsd a rendszert és élvezd a maximális kényelmet a hangoddal.
Amazon Alexa vagy a Google Assistant segítégével be és kikapcsolhatjük a fűtést vagy a hűtést, módosíthatjuk a ventilátor fokozatot és még sok más dolgot is irányíthatunk.

 



Hibabejelentő Ajánlatkérés