Vissza a listához

Panasonic NanoeX légtisztító A nanoe™ technológia tulajdonságai

A levegő az élet nélkülözhetetlen feltétele a bolygó minden pontján. A Panasonic azon dolgozik, hogy a nanoe™ X légtisztító technológiákkal mindenki számára jobb egészséget és nagyobb komfortot biztosítson.

Mit tud a nanoe™ X technológia?

1. A nanoe™ X semlegesíti a szagokat, és elpusztít bizonyos baktériumokat és vírusokat. Az újonnan kifejlesztett nanoe™ X berendezés 4800 milliárd OH-gyököt hoz létre. A nanoe™ X-ben lévő több OH-gyök kiemelkedő hatékonysággal elpusztítja a baktériumokat, vírusokat és allergéneket, valamint semlegesíti a szagokat. Így Önt mindig egy frissebb és tisztább otthon várja.

2. Elpusztít bizonyos baktériumokat és vírusokat A nanoe™ X megakadályozza bizonyos allergének, baktériumok és vírusok szaporodását az otthonában, ezzel tisztább otthont biztosít gyermekeinek. A nanoe™ X eléri a baktériumokat. Az OH-gyökök elvonják a hidrogént a baktériumoktól. Az OH-gyökök vízzé alakítják a baktériumokban lévő hidrogént, és megakadályozzák abaktériumok működését.

3. Bőr hidratálása Segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát.

Milyen tulajdonságai vannak a nanoe™ X technológiának?

1. Hosszú élettartam. Az általános negatív ionnál 6-szor hosszabb élettartammal rendelkezik. A nanoe™ X körülbelül 1000-szer több nedvességet tartalmaz, mint az általános ionok. Mivel vízrészecskébe van zárva, hosszabb az élettartama, és nagyobb távolságra el lehet juttatni.

2. Vízalapú. A nanoe™ X a levegőben kicsapódott nedvességből származik, ezért a nanoe™ X képződéséhez vízutánpótlás nem szükséges. A nanoe™ X kellően kicsi ahhoz, hogy a textíliába bejutva megakadályozza a penészgombák képződését, és semlegesítse a szagokat. Csapdába ejti, és elpusztítja az allergéneket (pl. polleneket, atkaürüléket és maradványokat). A gőzrészecskék és a nagyobb méretű részecskék nem tudnak bejutni a szövet mélyébe. A nanoe™ X mélyen behatol a szövetekbe.

3. Mikroszkopikus méret. A méter egymilliárdod részét kitevő nanoe™ X sokkal kisebb a gőzrészecskénél. A nanoe™ mélyen be tud hatolni a textíliák szövetébe, ahol semlegesíti a kellemetlen szagokat.

Hogyan segít a nanoe™ X technológia?

1. Vírusok / baktériumok / pollenek elpusztítása. Az influenza vírusok 99,9%-át képes elpusztítani. A levegőben vírusok / baktériumok / pollenek lebegnek. A nanoe™ X csapdába ejti ezeket a részecskéket és a hidrogén eltávolítása . A nanoe™ X által átalakított szerkezetű vírus / baktérium / pollen. (hidrogén eltávolítása) Megakadályozza a képződést.

2. Szagsemlegesítés. A szagsemlegesítő hatás felveszi a harcot a függönybe és a kanapéba ivódott szagokkal szemben. 120 perc elteltével 90%-kal csökkenti a kellemetlen szagokat (pl. a dohányfüstöt). Szagsemlegesítő hatás a megtapadt kellemetlen szagok (dohányfüst) eltávolítása érdekében. A szag mindössze 12 perc alatt 2,4-del csökken, és 2 óra múlva szinte el is tűnik. A szagsemlegesítő hatás a külső környezeti feltételek (hőmérséklet/páratartalom), az üzemidő, a szagok és textíliák típusának függvényében eltérő lehet.

3. Bőr hidratálása. Segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát. A nanoe™ X hidratálja a bőr faggyúrétegét, ezzel megelőzi a nedvesség elvesztését. A bőr hidratálásával a nanoe™ X segít megőrizni a bőr simaságát.

Világszerte elismert, megbízható technológia.

A Lexus autógyártó a járművek belső levegőjének tisztítására a Panasonic nanoe™ légtisztító technológiáját választotta.




Panasonic termékek közt böngésznél? Itt megteheted!

Hibabejelentő Ajánlatkérés